strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА И ТУРНОВО: КАЗИНО „СИТИ КЛУБ“ БАРА КАСИЕРИ-ОПЕРАТОРИ И ХИГИЕНИЧАР/КА!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Казино „СИТИ КЛУБ“ вработува во СТРУМИЦА и ТУРНОВО на следниве работни позиции:

– КАСИЕРИ-ОПЕРАТОРИ
– ХИГИЕНИЧАР/КА

Одлични примања+месечни бонуси. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 071 265 065 (ВИБЕР) или на мејл: hr@casinoroyale.mk