strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА И РАДОВИШ: СЕ БАРААТ ДИСПЕЧЕРИ ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА – ПОТРЕБНО Е ВИСОКО НИВО НА ЗБОРУВАЊЕ И КОМУНИКАЦИЈА НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

Автор:

Датум:

мај 24, 2024

Автор:

Датум:

мај 24, 2024

American Express Freight INC вработува ДИСПЕЧЕРИ за работа во канцеларија со локации во Радовиш и Струмица. Потребно е одлично познавање на Англискиот јазик (комуникација и пишување).

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на: axf.recruiting@gmail.com или на вибер бројот: +12405294321