ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР „КИНДЕРЛАНД“ ИМА ПОТРЕБА ОД ВОСПИТУВАЧ И НЕГУВАТЕЛ!

декември 11, 2023

Едукативен центар „Кинделанд“ има потреба од воспитувач и негувател. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 563 027

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: