strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА СВЕТИ ЈОВАН ВРАБОТУВА НЕГУВАТЕЛКИ И МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ!

Автор:

Датум:

април 15, 2024

Автор:

Датум:

април 15, 2024

Домот за стари лица Св.Јован вработува НЕГУВАТЕЛКИ и МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефоснки броj: 072 557 001.