ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА „ПЕТРОНАЦ“ КОЈА СЕ НАОЃА НАСПРОТИ „ЖИТО СТРУМИЦА“БАРА РАБОТНИЦИ!

октомври 7, 2023

Бензинската станица „ПЕТРОНАЦ“ бара работници во Струмица. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви: 070 253 253 и 078 708 888

ПЛАТА ПО ДОГОВОР.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: