ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: Д М ХОМЕ МЕБЕЛ БАРА ОПШТИ РАБОТНИЦИ И КОВАЧИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

септември 22, 2023

Д М ХОМЕ МЕБЕЛ – МОНОСПИТОВО бара општи работници и ковачи со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 382 157

Условите се одлични!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: