strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: АГРОМАРКЕТ ИГОР ИМА ПОТРЕБА ОД ОПШТИ РАБОТНИЦИ/ЧКИ ЗА ВО МАГАЦИН И ПРОИЗВОДСТВО!

Автор:

Датум:

мај 8, 2024

Автор:

Датум:

мај 8, 2024

Поради зголемен обем на работа, компанијата „Агромаркет Игор“ с. Владевци, Струмица има потреба од работници за следниве позиции:

– ОПШТИ РАБОТНИЦИ/ЧКИ ЗА ВО МАГАЦИН И ПРОИЗВОДСТВО

Заинтересираните кандидати може да се јават на следниот телефонски број: 075 447 127