ВРАБОТУВАЊЕ: ТРАНСПОРТНА ФИРМА ОД СТРУМИЦА БАРА ШОФЕР СО „Е“ КАТЕГОРИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ НА РЕЛАЦИИ МАКЕДОНИЈА, БУГАРИЈА, СРБИЈА, РОМАНИЈА!

април 29, 2023

Транспортна фирма од Струмица бара шофер со положена „Е“ категорија. Се вози на релации Македонија, Бугарија, Србија, Романија. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 809 414

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: