ВРАБОТУВАЊЕ: САЛОН ЗА МЕБЕЛ БАРА ТАПАЦЕРИ И КОВАЧИ!

декември 12, 2023

Салон за мебел КОНЕВИ АРТ вработува ТАПАЦЕРИ и КОВАЧИ во Василево. Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на следниот телефонски број: 077 749 905.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: