ВРАБОТУВАЊЕ: ХАШТАГ БУРГЕР – СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД МАШКИ ЛИЦА ЗА РАБОТА!

февруари 2, 2024

Хаштаг Бургер – Струмица има потреба од машки лица за работа на полно и скратено работно време.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 420 180

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: