ВРАБОТУВАЊЕ: ГАРДЕН ЦЕНТАР РИСТОВИ ОД ВЛАДЕВЦИ, ВРАБОТУВААТ ДВЕ ПРОДАВАЧКИ ЗА ПРОДАЖБА НА ЦВЕЌИЊА И ОНЛАЈН ПРОДАЖБА!

март 30, 2024

ГАРДЕН ЦЕНТАР РИСТОВИ од Владевци, вработуваат две продавачки за продажба на цвеќиња и онлајн продажба. Условите се одлични, осигурување од првиот ден и почетна плата 26.000 денари. Превозот исто така е обезбеден.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 214 426 или на фејсбук линкот: https://www.facebook.com/GardenCentarRistoviVladevci

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ