ВРАБОТУВАЊА ВО СТРУМИЦА: БРЕНДОТ „ДОБРА ВОДА“ ВРАБОТУВА ДИСТРИБУТЕРИ ЗА ДОСТАВА НА РОБА СО „Ц“ И „Б“ КАТЕГОРИЈА!

април 3, 2023

Познатиот бренд „ДОБРА ВОДА“ вработува ДИСТРИБУТЕРИ за достава на роба со положена „Ц“ и „Б“ категорија. За пријавување и подетални информации, контактирајте го следниот телфонски број: 077 993 333

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ