Home

Perdormire
Струмица

ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА ДЕНЕСКА ЧИСТЕА КАЈ СТАРАТА КАСАРНА!

Home

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Со администрацијата на општина Струмица денеска се вклучивме во акцијата Администрацијата чисти којашто се спроведува во целата држава. Ја чистевме локацијата кај старата касарна на која на почетокот од идната година ќе започне да се гради новата детска градинка.