ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПРИРОДНИ ПАСТИ ЗА ЗАБИ КОИ ГИ КОРИСТАТ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

август 9, 2021

ПРИРОДНИ ПАСТИ ЗА ЗАБИ

Решете го проблемот со:
– крварење од непцата
– спречува создавањето на забен камен и шуплини.
– избелување на пигментирани флеки
– парадентоза
– непријатен мирис

1. Гел за заби ’’ Природна бамбусова сол ’’

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/паста-за-заби-природна-бамбусова-сол/

2. Паста за заби ’’ Океански бисери ’’

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/паста-за-заби-природен-океански-бисер/

3. Гел за заби ’’ Течен калциум ’’

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/паста-за-заби-течен-калциум/

4.Паста за заби ‘’ProDental’’

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/паста-за-заби-prodental/

5.Паста за заби ‘’Зелен чај+Женшен Санчи’’

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B8-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%87%D0%B0%D1%98-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B8-120/

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНЕТЕ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: