strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ЖЕНСКА ЛИЧНОСТ ЗА ГРИЖА И АКТИВНОСТИ НА ПОВОЗРАСНО ЛИЦЕ КОЕ Е ФИЗИЧКИ АКТИВНО – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

април 10, 2024

Автор:

Датум:

април 10, 2024

Се бара сериозна женска личност во Струмица (по можност пензионерка, со или без претходно искуство) а грижа и активности на повозрасно лице кое е физички активно. Платата е одлична!

За повеќе информации јавете се на: 072- 701-772