ВО СТРУМИЦА СЕ ОБНОВИ ВЕРТИКАЛНАТА СИГНАЛИЗАЦИЈА И ОПРЕМА!

септември 5, 2019

На територијата на општина Струмица се обновуваше вертикалната сигнализација и опрема. На повеќе локации се извршени интервенции со цел зголемување на безбедноста на сите учесници во сообраќајот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: