Home

Perdormire
Струмица

ВО СТРУМИЦА СЕ АСФАЛТИРАА УЛИЦИ, А ВО РИЧ ИГРАЛИШТЕ!

Home

Во рамките на планираните градежни активности, втор слој асфалт е ставен на улиците,,Херој Карпош” и ,,Кузман Јосифовски Питу” во вкупна должина од 330 метри, а во населеното место Рич се асфалтираше игралиште.