strumica denes logo

ВО ПЕТОК СВИДОВИЦА, БАНСКО, КУКЛИШ, МУРТИНО, ЕДНОКУКЕВО И РОБОВО ОД 09:00 ДО 11:00 ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА!

Автор:

Датум:

јули 25, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 25, 2019

Категории:

Струмица

Од 09:00 до 11:00 во петок (26 јули), селото Свидовица и ТИРЗ Струмица поради работа за подобрување на квалитетот за снадбувањето со електрична енергија ќе останат вез електрична енергија. Исто така прекин ќе има и во селата Куклиш, Муртино, Банско, Еднокукево и Робово.