Perdormire
Струмица

Во недела Полумаратон „Струмица на улица“ – СОФ 2019

Home

За отворање на #соф2019 учесници од сите возрасти и различни земји ќе трчаат по осветлените булевари на ноќните трки од 5, 10 и 21 километар, а публиката ќе има единствена шанса да ги бодри во нивите напори да се надминат себеси. На минатогодишното прво издание овој спортски настан доби голема поддршка од бројни рекреативци. Се гледаме на улица! 🙂