strumica denes logo

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ВЕЧЕРВА ПОСЕТИ ПОВЕЌЕ ДОМОВИ И ПОДАРИ СКРОМНИ ПОДАРОЦИ НА ДЕЧИЊАТА!

Автор:

Датум:

јануари 5, 2022

Автор:

Датум:

јануари 5, 2022

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Вечерва, Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Струмица во пресрет на големите христијански празници Бадник и Божиќ посети повеќе домови за да ги израдуваме децата подарувајќи им скромни подароци.

Нашата желба во претстојниот празник е детската искреност и насмевка да ги стопли срцата на сите.