ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ЈА ОБЈАВИ СОВЕТНИЧКАТА ЛИСТА ПРЕДВОДЕНА ОД Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ!

септември 14, 2021

ВМРО-ДПМНЕ Струмица ја објави советничката листа предводена од Д-р Никола Маџунков. На 17 октомври заедно со кандидатот за градоначалник Жан Дрвошанов по 4 добиени мандати на СДСМ, ќе се обидат да извојуваат победа.

1. Д-р Никола Маџунков

2. Љилјана Коцева

3. Владимир Ристов

4. Сашко Милковски

5. Тања Дедејска

6. Киро Грковски

7. Ѓорге Јовов

8. Илија Илиев

9. Елена Орцева

10. Наташа Котева

11. Драги Памуков

12. Љубица Покрајчева

13. Блаже Крстев

14. Христијан Велков

15. Снежана Пијанманова

16. Алијаша Дурмишов

17. Бранко Ѓоргиев

18. Наташа Стојанова

19. Весна Стојанова

20. Бојан Стојанов

21. Мери Ристова

22. Никола Андонов

23. Марија Колева

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: