strumica denes logo

ВЛАДИКАТА ЈАКОВ ДО СОВЕТНИЦИТЕ НА СДСМ ВО СТРУМИЦА: Имате одговорност пред струмичани – ве охрабруваме, изменете ја таа „несреќна“ програма која сака да ни ги уништи децата!

Автор:

Датум:

јуни 23, 2023

Автор:

Датум:

јуни 23, 2023

Имате одговорност пред Струмица и струмичани. Ве охрабруваме, изменете ја таа „несреќна“ Програма за еднакви можности меѓу мажите и жените со тие „понесреќни“ термини кои што отвораат широка врата за оваа идеологија и пропагадна која сака да ни ги осакати и уништи децата, им порача Викарниот Епископ Стобиски г.Јаков на советниците за кои вели дека гласале против, поради политички притисоци.

Епископот на трибината: Вистинското лице на „Родот“ зборуваше за опасностите кои ги носи оваа идеологија за целото општество.