ВК АКТИВ СО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ПРИРОДА И ЧИСТ ВОЗДУХ: МЕСТО ЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ДОМОТ „ШАРЕНА ЧЕШМА“ ВЕЌЕ НЕМА – ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА ЗА КАМПУВАЊЕ ОКОЛУ ДОМОТ!

јуни 23, 2021

ВК АКТИВ:

Пријатели,

Места за ноќевање во домот ” Шарена чешма” веќе нема 😕 ( ц’цка 😂😂 )

Има уште некои местенца останати слободни, одредени за кампување околу домот, ама и тие се при крај.

Па сите Вие, со отворен, слободен дух, кои сакате да ноќевате под ѕвездено небо, побрзајте да си ги резервирате 😊

Последен рок за пријавување е сабота до 10:00h
Тик-так ⏳
Мистериите на Беласица 2021 🌳🌳🌳

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ