ВИСОКИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА НУГА МЕДИКАЛ-НУГА БЕСТ“ ДОАЃААТ ВО СТРУМИЦА ВО ЧЕТВРТОК!

мај 14, 2019

Во четврток 16.05. во 12ч ретка можност за кратко предавање и директни прашања и разговори со преставниците на Нуга медикал-Нуга бест за цела Европа, г-дин Јанг и г-дин Јун од Јужна Кореја во ценатарот на Нуга бест Струмица! Ова е ексклузивна можност за информирање за Вашите прашања директно со преставниците на компанијата од светско ниво! Повелете во12ч во НУГА БЕСТ СТРУМИЦА.Искористете ја оваа прилика!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: