(ВИДЕО) ЖИВА Е МАКЕДОНИЈА: СТРУМИЧАНКАТА СТОЈНЕ НИКОЛОВА ЈА ПРЕПЕА „КРУШЕВО АБЕР ПРИСТИГНА“, ОГРОМНО БРАВО!

јануари 3, 2020

Се дур Македонија раѓа вакви чеда Македонија ќе живее! Струмичанката Стојне Николова која во последните неколку години успешно се справува на музичката сцена, денеска ја објави својата нова преработка на славната „Крушево абер пристигна“. Во продолжение погледнете ја:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: