Home

Perdormire
Струмица

(ВИДЕО) „ЗДРАВЕЦ“ ЈА НАПРАВИ СТРУМИЦА ЕВРОПСКА: ДЕНЕСКА ВО МАРКЕТОТ СЕ ПЕЕШЕ ИТАЛЈАНСКАТА ПЕСНА „L’ITALIANO“

Home

Како во големите Европски градови и маркети! Денеска во „Здравец“ се пееше познатата италјанска песна „L’ITALIANO“. Ова е првпат некој да го следи овој светски тренд кој искрено можевме да го гледаме само на јутјуб. „Здравец“ дефинитивно денеска ја направи Струмица-ЕВРОПСКА во секоја смисла на зборот. Браво за целиот тим и за идејата! Во продолжение погледнете го видеото:

Posted by Dimitri Micevski on Monday, 30 December 2019