strumica denes logo

(ВИДЕО) ВО НЕДЕЛА ЈАВНА ТРИБИНА ВО СТРУМИЦА ПОД СЛОГАНОТ „НА ПРАВ ПАТ“, НА ТРИБИНАТА ЌЕ БИДЕ И ЗОРАН ЗАЕВ!

Автор:

Датум:

ноември 1, 2019

Категории:

СДСМ, Струмица

Автор:

Датум:

ноември 1, 2019

Категории:

СДСМ, Струмица

 

СДСМ СТРУМИЦА:

СДСМ започна караван на отворени, јавни трибини со граѓаните под слоганот „На прав пат“ на територијата на целата држава.

Задутре караванот ни доаѓа во нашата Струмица и ќе бидеме горди што меѓу нас ќе се премиерот и претседател на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Зоран Заев, потпаролот на партијата и пратеник, Костадин Костадинов и градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски.

Дојдете сите заедно да продолжиме по трасираниот прав пат и сите заедно да докажеме дека цврсто чекориме по него.

 

https://www.facebook.com/sdsmstrumica.org/videos/465815437373564/?t=7