Home

Perdormire
Струмица

(ВИДЕО) ТВ 24: ПРИКАЗНАТА ЗА ДЕЈАН МЛАДЕНОВ ОД СТРУМИЦА КОНЕЧНО ДОБИ СРЕЌЕН КРАЈ!

Home

Приказната за младото момче Дејан Младенов од Струмица вечерва во 22.30 го доби својот среќен крај.

Дејан во емисијата Вип на еден ден ја сподели својата несреќна судбина и изрази желба за враќање на насмевката на својот лик.

Дејан низ својата исповед раскажа потресни детали од неговиот живот, но и ја покажа својата позитивна страна и борбата за живот и непредавање.

Одземен од родителите заради семејно насилство, израснат во дом, во постојана потрага по среќа и радост.

Дејан доживеа неверојатна трансформација и изненадување кој се паметат цел живот.- стои во објавата на ТВ 24

ИЗВОР: ТВ 24