(ВИДЕО) РИСТЕ ГАВРОВСКИ СО НЕГОВИОТ БЕНД „ЛЕГАТО“ СНИМИЈА НОВА ПЕСНА СО ВИДЕО СПОТ „БЕЗ ТЕБЕ“

септември 11, 2022

Струмичанецот Ристе Гавровски и неговиот бенд „ЛЕГАТО“ снимија нова песна со видео запис насловена „Без Тебе“. Текстот на песната го напиша Огнен Неделковски, видеото е на Ѓорги Вацев, а аранжманот на Иле Спасов. Во продолжение проследете го видео записот на „Без Тебе“ :

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: