Perdormire
Струмица

(ВИДЕО) ПРЕКРАСНА КАКО И СЕКОГАШ: СУЗАНА ГАВАЗОВА СО НОВ ВИДЕО СПОТ „БУМ, БУМ“

На почетокот на оваа нова 2020 година, Сузана Гавазова го промовираше својот нов видео запис „БУМ,БУМ“. Луѓето позитивно реагираат на новата песна, а Сузана е сигурно задоволна со тоа! Во продолжение погледнете ја: