Home

Perdormire
Струмица

(ВИДЕО) ПОВТОРНО ИЗНЕНАДУВА: СТРУМИЧАНЕЦОТ ЈОВЧЕ ПАНДЕВ СО НОВ ВИДЕО ЗАПИС НАСЛОВЕН „ВИНА ДЕВИЦА“

Home

Како и секогаш, Јовче Пандев не знае да разочара! Неодамна на својот официјален јутјуб канал тој ја објави својата нова песна која има и видео запис и носи наслов „Вина Девица“.

Самиот Јовче е автор на текстот, а музиката ја изработи тој заедно со Живко Барбутов. Јовче професионалноста на видеото го препушти во рацете на Столе Ангелов, продукција Горан Гешовски, монтажа Дени Апостолов и аранжман на Иван Петровски.

Во продолжение погледнете го и уживајте: