(ВИДЕО) НОВО ВИДЕО НА ЈУТЈУБ КАНАЛОТ НА РИСТЕ СТАМКОВ!

октомври 23, 2019

Ристе Стамков го објави своето ново видео на јутјуб каналот. Во продолжение погледнете го:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: