(ВИДЕО) МОЌНА ПОРАКА НА МАТУРАНКА КОН ПОЛИТИЧАРИТЕ: ИДНИНАТА Е НАША, ПОКРАЈ СЕ’ ДРУГО ШТО НИ УКРАДОВТЕ, НЕА НЕ ВИ ЈА ДАВАМЕ!

април 2, 2023

Ивона Тодорова, запаметете го добро ова име. Девојката со овој говор победи на XI Ораторска вечер во организација на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип. Држава со ваква младина, не треба да се грижи за својата иднина!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ