(ВИДЕО) КОСТАДИНОВ: Функциите се менливи и минливи – Мојот личен однос со Црквата е од моето раѓање и со ништо тоа не смее да биде чепнато!

март 22, 2023

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ