Home

Perdormire
Струмица

(ВИДЕО) ЈУТЈУБЕРОТ СЛАВЕ КОЛЕВСКИ ОДГОВОРИ НА ПОВИКОТ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС И ГИ ХРАНЕШЕ УЛИЧНИТЕ КУЧИЊА ВО СТРУМИЦА!

Home

Струмичкиот јутјубер Славе Колевски одговори на повикот на Струмица Денес дека недостасува храна на уличните кучиња во Струмица. Славе во своето ново видео упати голем апел до сите струмичани дека и животните се живи суштества и заслужуваат љубов и внимание! Отровот низ улиците да го замениме со љубов, храна и вода за напуштените животни! Во продолжение погледнете го видеото: