strumica denes logo

(ВИДЕО) ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ СО ЈАСЕН СТАВ: Семејството како заедница на еден маж и една жена кои споделуваат грижа за децата е природна форма на заедницата!

Автор:

Датум:

мај 9, 2023

Автор:

Датум:

мај 9, 2023

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

ВМРО-ДПМНЕ држи до своите конзервативни вредности, затоа што идеологијата е таа која ги составува темелите кои се отпорот против сите потреси и бури. За ВМРО-ДПМНЕ семејството како заедница на еден маж и жена кои споделуваат грижа за децата е природна форма на заедница. Не постои вистинска алтернатива на семејството.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/watch/?v=9250439678330662