(ВИДЕО) ЕЖЕЊЕ: ХОРОТ НА СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ ГО ОСВОИ ПРВОТО МЕСТО НА ДРЖАВНИОТ ХОРСКИ НАТПРЕВАР!

мај 14, 2019

Ангелските гласови избрани од проф. Анита Станковска го освоија ПРВОТО и ЗАСЛУЖЕНО место на државниот хорски натпревар! Хорот на СОУ „Јане Сандански“ низ годините со сигурност е еден од најдобрите во Македонија, но оваа изведба е навистина посебна. Затворете ги очите и уживајте!

Видеото може да го погледнете со кликнување на следниот ЛИНК

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: