ВЕЧЕРВА ВО СТРУМИЦА ВО „АВАТАР“ ГОСТУВААТ СЛАТКАРИСТИКА И НУЧИ – ЗАГАРАНТИРАНА ОДЛИЧНА ЗАБАВА!

декември 17, 2021

📍На ваше барање а наше ОГРОМНО задоволство 17.12.2021 #Петок ни гостува еден од НАЈПОПУЛАРНИТЕ артисти во моментот на БАЛКАНОТ-
NUCCI !! 🚀🔥🚀@nucciovde заедно со еден од најпознатите македонски изведувачи #Slatkaristika 🔥
Резервирајте на време ❗️
Капацитетот е ограничен ❗️
🕚 Старт 22.00 ч
🅰️ватар 🚀
РЕЗЕРВАЦИИ :
📱071/256-999
📱071/298-444

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: