Home

Perdormire
Струмица

ВЕЧЕРВА ВО „АВАТАР“ МОМЦИТЕ ОД „ЛИБЕРО БЕНД“ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВААТ СТРУМИЧАНИ!

Home

Кој ако не тие? Момците од „Либеро Бенд“ вечерва во „Аватар“ ќе се погрижат за добра забава до раните утрински часови.

👉 #резервации смс/вибер👇

📱Кате Атанасова-078/755-328

📱Горан – 078/284-978

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Мартин Величковски – 072/528-746

📱Танја Пандева – 072/623-472

📱Христијан – 072/261-702

📱Симон – 076/720-830

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!