Perdormire
Струмица

ВЕЧЕРВА „JAMES BOND SYMPHONY“ НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ!

Битолскиот камерен оркестар се враќа на #соф2019 со James Bond Symphony. Триесет инструменталисти со солистите Ѓоко Танески, Ирена Димовска, Агни Авшар и Тамара Стојковска ќе ги изведат најпопуларните теми од Џеjмс Бонд филмовите.

По филмската симфонија, градот ќе пулсира во ритамот на DISMISSED – бендот кој во своите осум години постење има настапувано на секое наше фестивалско издание во различни и секогаш уникатни состави.

Бидете дел!