ВЧЕРА ВО СТРУМИЦА ЗА 7 ЧАСА СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА КОНСТАТИРАЛА 55 СООБРАЌАЈНИ ПРЕКРШОЦИ!

март 18, 2019

На 17.03.2019 во времето од 10.00 до 17.00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола со цел откривање на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената. При контролата се констатирани 55 прекршоци, за кои се издадени 48 мандатни и 7 прекршочни платни налози.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: