ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: УТРЕ ЗАПОЧНУВА АСФАЛТИРАЊЕТО НА „МЛАДИНСКА“ – ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ ГИ ОСТАВААТ ВОЗИЛАТА НА УЛИЦА!

ноември 12, 2023

Се известуваат граѓаните коишто живеат на улица ,,Младинска” на потегот од кружниот тек со булеварот ,,Гоце Делчев” до мостот на поројот ,,Крушевска Република” дека од утре 13.11.2023 година ќе се започне со асфалтирање.

Се замолуваат граѓаните да не ги оставаат возилата на улицата и да имаат разбирање додека се извршуваат градежните активности.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ