Home

Perdormire
Струмица

ВАСИЛ ГАВРАНЛИЕВ, МОМЧЕТО КОЕ ЈА ИСПЕА БЕЗВРЕМЕНСКАТА „МАРИОНКА“ СО КОНЦЕРТ ПРЕД СВОИТЕ СТРУМИЧАНИ!

Home

Васил Гарванлиев, момчето кое пред 25 години ја испеа безвременската „Марионка“ со концерт пред своите струмични. Концертот ќе се одржи на 29.11.2019 во петок во НУЦК „Антон Панов“-Струмица. Влезницата ќе чини 200 денари. Карти во претпродажба од Четврток 21.11 во: Concept, Happiness, Que Pasa, & 072 53 75 75!