„ВАМЕТАЛ“ ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛИЦА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

мај 3, 2023

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ вработува повеќе лица со или без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви:

034/329-284
078/444-222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ