Утре започнува исплатата на јануарските пензии – За два месеци се очекува и нивното зголемување!

јануари 31, 2024

Покрај пензиите, пензионерите со пониски пензии сè уште добиваат дополнителна финансиска помош од 1.500 до 3.000 денари…

За два месеци се очекува и нивно зголемување, иако не се знае точниот процент. Зголемување на пензиите се врши системски, два пати годишно, во март и септември.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: