Perdormire
Струмица

УТРЕ ЕНЕРЏИ БЕНД, ВО САБОТА САША КОВАЧЕВИЌ – НЕ ОЧЕКУВА НЕЗАБОРАВЕН ВИКЕНД ВО ПЛАТИНУМ!

Home

Петок 7 Јуни диригенската палка ќе припадне на незаменливите #Енерџи_БЕНД & #Ѓоко_Јович по долга пауза повторно на вашиот омилен подиум , каде сите во еден глас ќе ги пееме популарните балкански хитови до раните утрински часови.
Резервирај на време и биде дел од уште еднс епизода од најдобрите забави во градот.
#ПлатинумКлуб ❗️

Важи за најголемиот миленик и шармер помеѓу публиката ширум балканот и светот, човекот кој плени со топлината во гласот и со стиховите во преубавите песни, Саша Ковачевиќ доаѓа во Македонија.

Претстојната #САБОТА ги соединува сите патишта во Македонија да водат кон реновираниот и реномиран клуб „Платинум“ во Струмица.

Сите негови песни ги знаете на памет и сите до последна се хитови кои секогаш се пеат во најсилен глас.

„Живим да те волим“, „Температура“, „Преварена“, „Без тебе ме нема“ и многу други песни се само дел од репертоарот кој Саша Ковачевиќ го има подготвено за журката во најдобриот клуб „Платинум“ во #САБОТА_08_ЈУНИ