strumica denes logo

УЧЕНИЦИТЕ ДАВИД И МИШЕЛ ОД СТРУМИЦА ПОСТИГНАА ГОЛЕМ УСПЕХ НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК!

Автор:

Датум:

мај 16, 2024

Автор:

Датум:

мај 16, 2024

Голем успех на Државниот натпревар по англиски јазик кој се одржа во сабота во организација на Асоцијацијата на наставници по англиски јазик ЕЛТАМ.

Давид Јанев – II награда
Мишел Јовановски- III награда.

Честитки до учениците и нивниот ментор!