Home

Perdormire
Струмица

Учениците од прво одделение го посетија градоначалникот во Струмица

Home

Кабинетот на градоначалникот Коста Јаневски полн со дечиња, ученици во прво одделение во основните општински училишта. Во опуштена и весела атмосфера градоначалникот и првачињата разговараа на повеќе теми, за првите училишни денови, научените песнички, детските игри. Овој прием е традиционален и се одржува во рамките на Детската недела, а по повод приемот на првачињата во Детската организација.