Убави вести: Струмичанката која вчера исчезна, денес е пронајдена и е во добра состојба!

ноември 16, 2019

Убави вести! Струмичанката Соња Атанасова која вчера исчезна, денес е пронајдена и е во добра состојба, известија за портал Струмица Денес најблиските на Соња. Голема благодарност до сите!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: