Perdormire
Струмица

ТУРНИР БИЛЈАРД ВО COFFEE BAR LIFE: ПОБЕДНИК ДАНЕ КРСТЕВСКИ!

Home

Победник на вчерашниот турнир во билјард кој го организираше caffee bar life беше Дане Крстевски! Тој го освои првото место и освои 6.000 денари. Честитки!